Klantenservice Tuinposter:

Staat je vraag er niet bij of wil je de klantenservice liever persoonlijk spreken over je tuinposter? Bel 0416-530562 of mail ons. Wij zijn je graag van dienst.

Wil je een gratis voorbeeld van een tuinposter in jouw tuin? Vraag hier je tuinvoorbeeld aan.

Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel (dagelijks geopend op afspraak).
Breng een digitale tuinfoto mee voor gratis voorbeelden!

VIDEO UITLEG OPHANGSYSTEMEN TUINPOSTER EN KERSTDORP ACHTERGROND

Bestellen van de poster

Bij alle posters, behalve bij de AANBIEDINGEN, kun je zelf de hoogte en breedte invullen door te klikken op het blokje KIES UW EIGEN AFMETINGEN.

Op de afbeelding verschijnt de uitsnede van de foto. Daarmee kun je schuiven. Vervolgens komt de aangegeven uitsnede in de order te staan.

Bij de afbeeldingen in een doorkijk zoals vensters en deuren, kunnen de doorkijken worden aangepast. Geeft de uitsnede slechts een deel van het venster of de deuren weer? Dan nemen wij contact op met de vraag of de doorkijk moet worden aangepast.

Bij veel posters staan afmetingen aangegeven waaruit je kunt kiezen. De verhoudingen van de afbeeldingen blijven daarbij altijd behouden.

Heb je een mooie tuinposter gezien op een andere (tuinposter-)site op internet? Informeer vrijblijvend of wij deze kunnen leveren! In ons bestand hebben we nog veel meer afbeeldingen dan op de site zichtbaar zijn. We hebben al veel klanten op deze manier kunnen helpen!

Prachtige afbeeldingen van uitstekende kwaliteit kun je gratis downloaden op:
www.pixabay.com / www.unsplash.com / www.altphotos.com

Ook op www.shutterstock.com staan schitterende afbeeldingen. Vind je daar een afbeelding naar tevredenheid die wij niet in ons bestand hebben, dan kopen wij deze exclusief voor jou aan. Geef het ID nummer aan ons door. Of stuur een screenshot. Indien je een afbeelding van Shutterstock wilt gebruiken, kost dit €10,- per foto.

Tuinposter van eigen foto (in doorkijk)

Een afdruk van jouw vakantiefoto, familiefoto, of de schattigste foto van je huisdier? Dat is natuurlijk een unieke herinnering!

Nóg unieker wordt dit als je ervoor kiest om je foto in één van onze 30 doorkijkjes te laten plaatsen! Je foto krijgt direct diepte en een heel andere uitstraling. Het lijkt of je door een venster of een gat in de muur of schutting naar je eigen foto kijkt.

 

Gratis advies en aanpassing van de doorkijk vooraf

Omdat wij graag helpen met de juiste plaatsing van je foto, maken wij gratis de voorbeelden van je foto in de doorkijk voor jou.

  • geen gehannes met ingewikkelde programma’s online!
  • persoonlijk advies
  • doorkijk wordt aangepast aan jouw foto
  • direct gratis beoordeling of het bestand van jouw foto geschikt is voor de gekozen afmetingen
  • heb je je doorkijkje al besteld maar is het voorbeeld niet naar wens? Dan betalen we je het volle bedrag terug.
    Hier bestel je je eigen foto in doorkijk

Wij hebben hier hoogst zelden mee te maken, maar het komt weleens voor. Wil je een poster terug sturen? Let dan op onderstaande instructie:

Retourzenden van een poster van 95×130 cm of 130×95 cm met de afwerking ringen is mogelijk.

Neem binnen 24 uur na ontvangst contact op met onze klantenservice via info@schuttingposter.nl.
Je ontvangt van ons een retouretiket.

De poster dient in de originele verpakking zorgvuldig te worden ingepakt en kan worden aangeboden bij een PostNL punt.
Na ontvangst van de poster in goede staat, wordt het aankoopbedrag van de poster en de betaalde verzendkosten, binnen 10 werkdagen teruggestort op je rekening. De kosten voor de retourzending zijn voor de klant.

Maatwerkproducten zijn bij de wet uitgesloten van het herroepingsrecht. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

De posters uit de categorie AANBIEDINGEN, worden binnen 2-3 dagen bezorgd.
Op maat gemaakte posters hebben een levertijd van 6-10 dagen.
Wil je de poster vóór een speciale datum ontvangen? Neemt dan even contact op met de klantenservice. We kijken graag wat de mogelijkheden zijn.

Afwerking van de poster

Ringen of ophang-ogen

Tenzij je aangeeft dat je een andere afwerking wilt, werken wij de poster die je via de website of e-mail bestelt, altijd af met ringen langs de rand. De ringen worden ongeveer om de 50 cm geplaatst. De uiteindelijke verdeling is afhankelijk van de afmetingen van de schuttingposter. Wil je een specifieke afstand tussen de ringen in verband met de bevestiging of om andere redenen, geef dat altijd aan bij de ‘opmerkingen’ in het bestelproces.

Posters kleiner dan 100 cm2 worden niet omgezoomd.

Tunnels

Bij tunnels boven en onder leveren wij de schuttingposter zonder aluminium ringen. De poster wordt aan de boven- en onderkant omgezoomd. Deze zoom blijft aan de linker en rechter zijkant open, zodat je er buizen doorheen kunt schuiven. De poster kan aan de zijkanten omgezoomd worden met een dichte zoom.

Wil je in verband met de wind ook een paar ringen aan de zijkanten van de poster?
Vermeld het bij de ‘opmerkingen’.

Dubbelzijdig

We kunnen de poster dubbelzijdig printen. Je kunt kiezen voor dezelfde afbeelding, of een andere afbeelding. Neem hiervoor contact op via het formulier of bel 0416-530562.

Achterkant

De achterkant van je tuinposter is wit.
Wanneer je echter een tuinposter op gaas (bijvoorbeeld een poort) wilt bevestigen, kunnen wij op de achterkant ook een afbeelding plaatsen. Dit kan dezelfde afbeelding zijn, maar ook een andere afbeelding (bijvoorbeeld laurier of conifeer).
Voor je buren en voorbijgangers is het effect dan wel héél erg leuk.

Je kunt een dubbelzijdige poster bestellen door even contact op te nemen via het contactformulier.

Rond, schuin of hoek

Bij Schuttingposter.nl maken we echt alles op maat . Als je poster SCHUIN moet worden afgesneden, ROND moet worden, of er moet een HOEK uit gesneden in verband met een balkonrand of iets dergelijks, kunnen wij dit in overleg voor u doen.

Alle afwerkingen

Niet alle onderstaande afwerkingen zijn via de webshop te bestellen. Indien jouw gewenste afwerking hier niet bij staat, neem dan contact met ons op via het formulier.

– aluminium ringen om de 50 cm (posters kleiner dan 100 cm2 worden niet omgezoomd)

– tunnels aan boven- en onderkant
– combinatie tunnels en ringen
– zonder afwerking
– zonder afwerking met 10 cm extra zodat je de poster zelf kunt spannen om een houten frame en de afbeelding aan de zijkanten doorloopt. Het houten frame wordt niet meegeleverd maar koop je zelf bij de bouwmarkt.
– gespannen om houten frame (standaardmaten in de webshop; andere maten op aanvraag)
– ronde afwerking (op aanvraag)
– schuin afgesneden (op aanvraag)
– uitgesneden hoek (op aanvraag)

Gratis afwerking

De standaardafwerking (omzomen, tunnels, ringen, combinatie tunnels en ringen) is gratis. De uitvoering met tunnels, ringen en combinatie tunnels en ringen wordt standaard omgezoomd zodat de ringen niet kunnen uitscheuren. Het doek tussen de ringen blijft daardoor altijd mooi strak en gaat niet golven of omkrullen. Andere afwerkingen (oa. schuin afgesneden, rond) zijn ook mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op.

Ophangen van de schuttingposter

Ophangen van de poster

Onze schuttingposters zijn eenvoudig zelf te bevestigen.
Voor de montage van je schuttingposter of canvas hebben wij een aantal producten in ons assortiment die moeilijk verkrijgbaar zijn in de reguliere doe-het-zelf zaken.
Kun je de poster niet zelf ophangen? Geen probleem: wij kunnen de poster bij je komen plaatsen.

Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice tuinposter!

Op basis van afwerking:

* Ringen
De simpelste en goedkoopste manier om je tuinposter te bevestigen. Met een schroef en carrosserie ring monteer je de poster direct op muur of schutting.

* Tunnels
Aan de boven- en onderkant wordt een open zoom van 7 cm gemaakt. Je kunt hier zelf een (houten) lat of buis inschuiven en de poster ophangen.

* Tunnels en ringen
Het is mogelijk om bij de afwerking met tunnels, aan de zijkanten een paar ringen te laten plaatsen. Hierdoor blijft de poster zelfs bij windkracht 12 keurig op zijn plaats.

* Trekveren
Door de trekveren onderaan de poster te bevestigen met een schroefoogje, kun je de poster strak trekken.

Op basis van systeem:

Onze diverse ophangsystemen volgen hier onder. Wil je meer informatie? Kijk dan hier.

*Aluminium ophangsysteem
Geen zin om naar de bouwmarkt te gaan? Speciaal voor de tunnels hebben we een compleet ophangsysteem ontwikkeld bestaande uit 2 aluminium buizen met spansysteem. De trekveren zorgen dat je poster keurig strak blijft hangen.
De poster is al aan het systeem bevestigd, het geheel kan zo aan de muur worden bevestigd.

* Om houten frame gespannen
We kunnen de poster voor je spannen om een houten frame. We gebruiken hiervoor vocht- en waterbestendig tuinhout, zodat de poster niet krom trekt. Je kunt je schuttingposter dan met de ophangogen aan de binnenkant van het frame, onzichtbaar ophangen.
Bij elk product kun je kiezen uit de standaardmaten. Andere maten zijn op aanvraag.

* In aluminium frame
Je poster in een rond buizenframe geeft je tuin weer een totaal andere uitstraling.
De poster met ringen kun je met ELASTIEKEN bevestigen, of met TRAPEZE-ELASTIEK.

* Wisselframe
Speciaal voor dubbelzijdige posters, maar ook om een keer een andere poster op te hangen. Eenvoudige montage, zie instructievideo.

Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice tuinposter!

Onzichtbaar ophangsysteem voor tuinposter

Helemaal onzichtbaar bestaat natuurlijk niet. Je kunt ons systeem terugvinden bij elke foto op de website en bij de categorieën links onder “bevestiging”.
Ook voor posters langer dan 2 meter kun je het systeem bestellen, maar dan via het contactformulier.

Houten lijst rond tuinposter

Video met uitleg om zelf goedkoop en snel een mooie afgewerkte houten lijst om je poster te maken.
Kopieer de volgende link bovenaan in de URL-balk: http://www.youtube.com/watch?v=MwdEH3-CR1k of klik op de link.

Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice tuinposter!

Tuinposter op schutting of muur

Met schroeven en carrosserieringen kun je poster mooi, snel en goedkoop tegen de muur of schutting monteren.
Over de randen heen kan later eventueel een houten lijst worden gemaakt.

TIP: spuit de carrossieringen in een kleur die bij de poster past. Zorg wel voor watervaste verf!

Tuinposter in buizenframe

Wij leveren ook op maat gemaakte aluminium frames, een standaarduitvoering met ronde buizen.
Het frame wordt met beugels op de muur geschroefd.
Vervolgens wordt de poster met elastieken met haken in het frame gespannen.

Tuinposter met wisselframe

Wisselbaar ophangsysteem voor tuinposter met ringen


De schuttingposter ‘zweeft’ 4 cm van de muur.
snel wisselen van poster
strakke uitstraling
hoge windbestendigheid
eenvoudige montage (zie instructie video wisselframe tuinposter van Schuttingposter.nl)
Set bestaat uit:

Aluminium profielen verstek gezaagd en voorgeboord
Spanveren voor lengte, breedte en hoeken
Montagehandleiding
Profiel wordt in hanteerbare lengtes van maximaal 165 cm verzonden.

Heb je elders een poster gekocht? Vermeld het aantal ringen bij de ‘opmerkingen’ in het bestelproces!

Bevestiging van tuinposter met tunnels

Je kunt het onzichtbare ophangsysteem bijbestellen.

Of je kunt zelf 2 buizen of stokken door de tunnels schuiven en deze vervolgens tegen de muur of schutting bevestigen zoals bij een gordijnroede.

Tuinposter vastnieten

Wanneer je de poster om een houten frame wil spannen, kun je de poster prima nieten aan de achterkant van het frame.

Als je de poster tegen een houten wand wilt bevestigen, kun je deze vastnieten rondom.

Houdbaarheid

Kleurechtheid

De kleuren blijven jarenlang mooi. Afhankelijk van de plaats waar de poster hangt, kan enige verkleuring optreden. Zon en regen zijn hierop van invloed. De poster is dan echter nog steeds een sieraad in uw tuin.

Onze tuinposters sieren al 8 jaar veel tuinen, terrassen en balkons in Nederland, België en Duitsland. Wij geven 3 jaar garantie op de kleurechtheid van onze producten bij normaal gebruik.

Bescherming

De kleuren kunnen worden beschermd door een extra laminaat-laag hierop aan te brengen. De houdbaarheid wordt daarmee 2-3 jaar verlengd, afhankelijk van de plaats waar de poster hangt. De poster krijgt een glanzende uitstraling.
Hieraan zijn meerkosten verbonden.

MÉÉR IDEEËN VOOR HUIS EN TUIN

Naast tuinposters, maken wij nog heel veel andere soorten van decoratie. Hieronder lees je meer.

Akoestische panelen met eigen, unieke print

Met Akoestische panelen heb je ontzettend veel  mogelijkheden om akoestische schilderijen op de perfecte plek te realiseren. Goede akoestiek in woonkamers met strak interieur, kantoren en andere plekken waar veel geluid is, zorgt voor optimale rust, productiviteit, motivatie en prestatie. Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm en wekt irritatie en vermoeidheid op. Dankzij Akoestische wandpanelen kun je je woonkamer stiller maken. Een aangename akoestiek draagt bij aan een warmer en huiselijker gevoel. Een aangename akoestische omgeving vermindert stress en dit komt de concentratie ten goede. De Akoestische panelen helpen hierbij en creëren een prettige (werk)omgeving. Dankzij de afbeeldingen in onze webshop, je eigen foto of een foto van Shutterstock.com is de keuze onbeperkt. Je hoeft ons alleen het beeld-ID door te geven van de foto van jouw keuze.

Uitleg product

Bij Akoestische panelen is de geprinte stof verlijmd met akoestisch materiaal. Dit geheel zit in een uniek geanodiseerd aluminium frame. Je krijgt een complete set geleverd die je niet meer zelf in elkaar hoeft te zetten.

 

 

 

 

 

 

Het meest optimale resultaat krijg je als je het geheel aan wanden ophangt met behulp van een ophangplaat. Akoestische panelen komen daarbij 2 cm van de ondergrond te hangen en dit zorgt voor extra demping dankzij luchtspouw.

Minimaal formaat  20 x 20 cm
Maximaal formaat  230 x 160 cm
Materiaal frame Zwart, geanodiseerd aluminium
Dikte frame 3 cm
Akoestisch materiaal 100% recyclebaar polyester toplaag met een backing van gerecyclede spijkerbroeken
Akoestische waarden (AW) 0,65
Indoor/outdoor Indoor
Extra Het materiaal wordt standaard 4 mm kleiner geleverd per zijde, zodat het goed in het frame past.


Specifieke wensen voor het akoestisch schilderij?

*een grotere maat dan 230 x 160 cm of
*een oplossing voor een gehele wand of
*extra geluiddemping door gebruik van een ophangplaat
dan hebben wij hiervoor een uitstekende oplossing. Neem even contact met ons op!

Gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken

Het Akoestische paneel is opgebouwd uit vier verschillende lagen. De toplaag heeft een scherpe print en speciale puntsverlijming, zodat de structuur open blijft voor geluidsabsorptie. Na een geluiddoorlatende tussenlaag, dat de middentonen dempt, komt het akoestische materiaal. Dit is voor 90% gemaakt van de katoenvezels van mechanisch gerecyclede spijkerbroeken. Dit houdt in dat het textiel door een machine uit elkaar getrokken wordt tot een vezelniveau. De lange vezels van katoen zorgen ervoor dat geluidsgolven goed geabsorbeerd worden. Dit zorgt ervoor dat geluidsoverlast drastisch wordt gereduceerd en de nagalm verminderd. Het geheel wordt ook afgesloten met geluiddempende middentonen. De combinatie van de juiste materialen en opbouw van het paneel zorgen ervoor dat de α-waarde van 0,65 behaald wordt. Dat is beduidend meer dan bijvoorbeeld een Textielframe gevuld met akoestisch materiaal. In de grafiek hieronder vind je meer informatie.

 

*Dit is een merkbare indicatie. Om precies te voldoen aan een bepaalde nagalmtijd is het belangrijk om een geluidsmeting te laten doen door een erkend geluids instituut.

Akoestische panelen en brandwerendheid

De akoestische vulling van deze panelen voldoet aan brandklasse B/S1/D0. Daarnaast is de toplaag gemaakt van fire retardant materiaal. Wil je meer informatie over de toplaag van fire retardant materiaal? Neem contact met ons op.

Documenten met betrekking tot akoestische panelen

Veelgestelde vragen over akoestische panelen

Montage handleiding akoestisch paneel

TERUG NAAR GELUIDDEMPENDE SCHILDERIJEN

ACHTERGROND KERSTDORP
Papier en sticker

We leveren papier en sticker in stroken van maximaal 100 cm, zodat je deze makkelijker kunt plakken.
Je kunt de sticker op elke gladde ondergrond bevestigen. Klik hier voor plakinstructie kerstdorp achtergrond op Youtube.

Tuinposter-materiaal

Zeildoek met afwerking naar keuze. Zowel geschikt voor binnen als voor buiten. Diverse afwerkingen zijn mogelijk, deze staan aangegeven bij het product.

Kant & klaar achterwand op lichtgewicht display-karton

Inclusief 2-3 kartonnen staanders, zodat je deze achterwand direct kunt plaatsen achter je kersthuisjes. De wand is flexibel maar kan niet worden gevouwen. Dikte ca. 2,2 mm.

Op houten frame

Vaste afmeting: 75 x 100 cm
Keuze uit HORIZONTAAL (h75 cm x b100 cm) of VERTICAAL (h100 cm x b75 cm).
Keuze uit INDOOR (voor binnen) of OUTDOOR (voor buiten).
Ophangklaar met bevestigingshaakjes die je zelf op de juiste plek kunt plaatsen

Textielposter

Vaste afmetingen: 60 x 90 cm en 90 x 120 cm

Een sfeervol, kreukvrij doek, inclusief stokken van beukenhout en ophangkoord.
De gezellige en warme kerstsfeer in je huis is gegarandeerd met deze unieke winterposter aan de muur.

De afbeelding is geprint op een speciaal gekozen 100% polyester stof voor een stoere look & feel.

De textielposter is inclusief beukenhouten stokken. Deze worden zowel onder als boven in een tunnel bevestigd. De zijkanten zijn lasergesneden voor een strakke afwerking en om rafelen te voorkomen.
Het touwtje voor het ophangen heeft een lederlook en wordt los meegeleverd.
Schaf zelf schroeven of haken voor de wandbevestiging aan en hang je decoratie direct op.

Deze kerstdorp achtergrond kun je eenvoudig opbergen.
Wil je volgend jaar een groter kerstdorp? De kans bestaat dat je huisjes buiten de achtergrond vallen. Je bestelt dan eenvoudig een extra deel van je achtergrond bij.
Niet alleen wordt elke achtergrond op maat wordt gemaakt. Maar uitbreiding is ook altijd mogelijk. Bovendien is je achtergrond uniek.

Vragen over afmetingen of materiaal voor je kerstdorpachtergrond? Klik en neem contact op.

Luxueus, oersterk én veelzijdig: dát is Plexiglas!

Plexiglas, ook wel bekend als Acrylaat, Polymethylmethacrylaat of Perspex, is lichter, sterker en duurzamer dan standaard dubbel glas. Daarbij is dit materiaal een zogenaamde thermoplast, wat inhoudt dat het bij verwarming zachter wordt. Het materiaal heeft een luxe en chique uitstraling en wordt voorzien van UV-prints.

In elke vorm of formaat verkrijgbaar

Plexiglas is geschikt voor zowel indoor als outdoor toepassingen en is in nagenoeg iedere vorm te frezen. Jouw print wordt direct op het acrylaat aan de voor- of achterzijde geprint.  Het materiaal heeft een maximale printbreedte van 201 bij 301 cm en is na acht werkdagen al leverbaar.

Blockout folie voor extra bescherming en het tegengaan van doorschijnen

Bij de blockout variant wordt de achterkant van het materiaal voorzien van blockout folie. Dit maakt het mogelijk om het paneel met een blind ophangsysteem te monteren zonder dat het doorschijnt. Daarnaast dient de folie als extra bescherming voor de print. Vervolgens wordt het paneel voorzien van blockout folie. Het materiaal heeft met deze folie een maximale printbreedte van 125 cm.

Montage van Plexiglas

Je kunt voor het bevestigen van jouw Plexiglazen panelen kiezen uit verschillende mogelijkheden. Voor alle varianten zijn een Blind aluminium ophangsysteem of gaten met Afstandhouders een goede oplossing. Plaats de afstandhouders maximaal om de 80cm. Houd er bij de montage rekening mee dat Plexiglas krasgevoelig is. Plexiglas heeft een relatief hoog uitzettingscoëfficiënt. Dit betekent dat bij wisselende temperaturen het Plexiglas gaat werken. Dit kan een paar millimeter zijn per meter. Houd bij het monteren van Plexiglas hier dan ook rekening mee door je boorgaten iets ruimer te maken. Zo heeft je paneel meer ruimte om uit te zetten en voorkom je dat het Plexiglas bol gaat staan.

Creëer een luxe uitstraling

De heldere variant van Plexiglas is een onovertroffen plaatmateriaal met een luxe uitstraling. Het wordt veel gebruikt voor wanddecoratie, zoals het bekende foto op Plexiglas Panelen.

Materiaal Geëxtrudeerd plexiglas
Gewicht 3 mm: 3,4 kg./m2
5 mm: 5,82 kg./m2
10 mm: 12 kg./m2
Brandcertificaat Nee
Bedrukking UV-print
Maximale printbreedte Helder en opaal: 201 x 301 cm
Blockout: 125 x 301 cm
Dikte 3, 5 en 10 mm
Textuur Glad
Afwerking (Contour) frezen en boorgaten
Indoor/outdoor Indoor en outdoor
Waterafstotend Ja
Translucent Ja

Bestel hier je foto op plexiglas.

Foto-lamellen

Onze foto-lamellen, ook wel schutting-lamellen of trap-lamellen genoemd, zorgen voor een waanzinnig effect in je tuin of huis. Ze vormen een stijlvolle decoratie, onderhoudsvrij en uv-werend geprint.

Wij printen de foto op stroken Dibond-premium (aluminium sandwichplaat) van 3 mm dik.
Je ontvangt de stroken op maat. Je kunt deze eenvoudig met montagekit bevestigen.

SCHUTTING-LAMELLEN

De bevestig je tegen de voorste planken van jouw schutting. Heb je een ronde schutting bovenkant bij je schutting? Dan kun je eenvoudig de stroken inkorten en rond zagen tot het juiste formaat.

De hoogte en breedte worden bepaald door de afmetingen van de schuttingplanken.

Je kunt de stroken ook iets breder bestellen. Daardoor verklein je de ruimte tussen je schuttingplanken. Hierdoor heb je minder inkijk van de buren.

 

TRAP-LAMELLEN

Bij de trap bevestig je de lamellen tegen de achterzijde van de treden, tegen de schopplaat.

De lamellen worden gemaakt van zowel de afbeeldingen van onze site, als van jouw eigen foto. En ook bestanden van www.pixabay.com en www.shutterstock.com kun je insturen.

We verwijderen de ruimte tussen de planken uit de foto. Hierdoor krijg je een super bijzonder effect.

Fotolamellen bestellen

Direct je schuttingpanelen of trappanelen bestellen kan via onderstaande product-links.  Dit zijn de meest gekozen afbeeldingen voor schuttinglamellen, maar je kunt van elke afbeelding fotolamellen op maat bestellen.
Voor lamellen van je eigen foto: Foto op paneel

Binnen 10 dagen heb je de prachtige panelen in huis.

Vóór en na-foto:

        

Heb je vragen? Is het niet helemaal duidelijk? Neem dan even contact met ons op.

      

Stuur je tuinfoto en ontvang gratis een foto-voorbeeld.

Klik hier voor tuinvoorbeelden van klanten.

Kijk hier voor een instructievideo hoe eenvoudig je de schuttinglamellen bevestigt.

Steeds weer een andere look met Textielframes

Eindeloos van look veranderen… maak het mogelijk met Textielframes! Lente, zomer, herfst, winter, Pasen en Kerstmis krijgen allen hun eigen schilderij met slechts 1 frame!
Wil je méér doeken bij één frame? Neem even contact met ons op.

Een (s)tof object

Voor het Textielframe gebruiken wij Decostof voor het maken van de schilderijen.

Wissel gemakkelijk van afbeelding

Per seizoen, per feestdag of per gelegenheid een andere afbeelding. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de Peesdoeken in een handomdraai.  Wil je hierbij gebruik maken van de handige E-LOCK tool? Klik dan hier voor de video uitleg voor plaatsing en wisseling van doek met behulp van de E-LOCK tool.Omdat de frames op maat worden gemaakt zijn ze voor iedere ruimte geschikt. Je hebt de keuze uit een zilverkleurig, zwart of wit profiel.

Sterk, sterker, sterkst

Het Textielframe is verkrijgbaar in verschillende diktes.
Het 27 mm profiel kan horizontaal en verticaal als wandframe of als plafond frame worden gebruikt. Dit maakt het de meest gekozen optie en wij bieden dit formaat in onze webshop aan.

Andere frames op aanvraag:

Dan is er nog het solide 44 mm profiel. Deze is dubbelzijdig toepasbaar. Dit frame is zowel vrijstaand of verticaal hangend aan het plafond in te zetten. Tot slot is er de profieldikte van 80 mm. Dit frame biedt extra stevigheid, heeft een solide look en is zowel staand als hangend toepasbaar.
Bij het frame met LED verlichting heb je een profiel van 55 mm breed. Dit wordt gecombineerd met een Dibond® achterplaat. Op deze plaat worden de LED strips gemonteerd en deze zorgen voor een perfecte, egale lichtverspreiding.

Last but not least: de montage

Je kunt het Textielframe op twee manieren aan een wand monteren. De meest eenvoudige manier is om het frame rechtstreeks op de muur te schroeven. Er wordt in dit geval geen montagemateriaal meegeleverd. Het frame kan ook worden opgehangen aan de muur. Dit betekent dat je het frame ophangt in een wandhanger. Kies je hiervoor, dan worden er ophangplaatjes meegeleverd.

Akoestiek verbeteren?

Je kunt achter je textieldoek met isolatie materiaal het textielframe geluiddempend maken. Voor de kleinere vlakken adviseren wij onze kant & klaar akoestische schilderijen. Voor complete wanden gebruiken we Structex als textieldoek en akoestische vilt. Wij geven je hierover graag persoonlijk advies.

Type Zonder verlichting en met LED verlichting.
Minimaal formaat frame Zonder verlichting: 30 x 30 cm

Met LED verlichting: 45 x 45 cm

Maximaal formaat frame Zonder verlichting: niet van toepassing

Met LED verlichting: maatwerk tot 305 cm x 150 cm. Groter formaat nodig of liever een andere kleur? Neem dan contact op voor advies op maat.

Materiaal Zonder verlichting: aluminium

Met LED verlichting: aluminium frame met verlichting, op een achterplaat van Dibond® en een zwarte kabel van 150 cm met 230V.

Dikte Zonder verlichting: 19 en 27 mm voor enkelzijdige toepassingen, 44 en 80 mm voor dubbelzijdige toepassingen.

Met LED verlichting: 55 mm

Kleur  Zilver, zwart of wit
Materiaal doek Zonder verlichting: Dekostof, Decotex, Theater, Structex en Blackback. Je kunt Structex ook combineren met akoestisch vilt.

Met LED verlichting: Samba Backlit.

Binnen/buiten Binnen
Extra Frames langer dan 4 m worden in gelijke delen opgedeeld. Bijvoorbeeld: je bestelt een frame van 6 x 3 m, dan ontvang je zes delen van 3 m lang. Dit is inclusief twee extensie sets, waarmee je de opgedeelde delen aan elkaar kunt bevestigen.