Kerstboom op doek met lichtjes is erg populair!

Kerstboom op Doek met lichtjes is geschikt voor elk interieur. Ben je klein behuisd, woon je in een appartement of heb je geen zin in gedoe met een Kerstboom? Ook in een gezien met honden en katten wordt deze platte kerstboom vaak gekozen. En ook in kindercentra of op scholen is de Kerstboom een veilig, goedkoop en vooral mooi alternatief. De versiering kan er niet uitvallen, de ballen vallen niet kapot. Dan is deze verlichte Kerstboomposter de oplossing.

Je kunt je Kerstboom zowel binnen als buiten ophangen! De tuin, patio of je balkon komt direct in Kerstfeer.

Wij bevestigen de LED lampjes onzichtbaar aan de achterzijde van de (tuin)poster. Je bent direct klaar. Geen gedoe met lichtjeshangers, tape, tie-wraps of andere knutselmaterialen.

We leveren de ophangstok en het ophangkoord direct mee, zodat je Kerstboom direct ophangklaar is. De batterijen zitten er niet bij. Maar die heb je vast thuis nog wel liggen. En anders bestel je deze online.
Na de feestdagen rol je het kerstboomdoek weer op. Je kunt de verpakkingskoker gebruiken om het doek op te bergen tot de volgende Kerstperiode.

Wil jij deze snelle Kerstboom bestellen? Klik dan hier en ontvang je kerstboomdoek doek binnen 3 werkdagen.

Kerstboom op doek met verlichting  tuinposter met kerstboom kopen  poster met kerstboom voor binnen en buiten  Kerstboom op doek met verlichting