Textielframe met doek Japanse Tuin

Jan stuurde een foto in voor een gratis voorbeeld. De bedoeling was een tuinposter, super-strak en met ‘onzichtbare’ bevestiging . Besloten werd om een showroombezoek te plannen, zodat we de mogelijkheden konden bespreken aan de hand van materiaal-voorbeelden.
In eerste instantie werd gedacht aan een op hout gespannen doek, echter gezien de gewenste afmetingen moest deze optie vervallen.
Al snel werd besloten te kiezen voor het textielframe. Het resultaat is geweldig. En Jan is 100% tevreden. Het bevestigen van het op maat toegestuurde pakket ging soepel en het resultaat naar verwachting.

Het zal niet snel gebeuren, maar ben je uitgekeken op je doek, of wil je een zomer- en een winterversie? Dan kun je eenvoudig een los nieuw doek bestellen!

 

tuinfoto voor voorbeeld    textiel frame japanse tuin

Textielframe

Het textielframe is volledig op maat te bestellen. Er is ook een versie voor buiten, die bestaat uit weersbestendig materiaal.
Je kunt bij elke afbeelding kiezen voor dit systeem. Voor direct bestellen voor een doek met je eigen foto klik hier of vraag een offerte op.