Balkon doek hollandse duinovergang tovert je balkon om in een knus hoekje vlakbij het strand – eenvoudig, snel en niet duur! In plaats van ‘gluren naar de buren’ heb je een fijne strandplaats om je zomer door te brengen. En in de winter blijft dit mooie landschap natuurlijk gewoon je uitzicht vanuit de woonkamer. Want onze schuttingposters staan hun mannetje in weer en wind!

Wij begrijpen dat het moeilijk kiezen is met alle mooie afbeeldingen op onze site. Vraag daarom vrijblijvend een gratis voorbeeld van een poster in jouw tuin. Van wat je daarvan kunt verwachten zie je hier een klein voorproefje: Keuzestress.

Balkon doek hollandse duinovergang

Om deze mooie poster direct te bestellen klik je hier.

tuindoek hollandse duinovergang tegen schutting op balkon

balkondoek hollandse duinovergang tegen schutting op balkon

TUINPOSTERS EN SCHUTTINGPOSTERS

Elke schuttingposter of tuinposter wordt apart gemaakt van sterk zeildoek. Hierop wordt met UV-werend inkt een afbeelding geprint. Daardoor is de poster uitstekend geschikt voor zowel binnen als buiten.

De meest gekozen afwerking is met ringen waardoor u de tuinposter snel en eenvoudig kunt bevestigen.
Bij de afwerking met een open tunnelzoom aan boven- en onderzijde worden onze posters aan de zijkanten standaard omgezoomd. Dit zorgt voor een strak resultaat. Indien gewenst kunnen aan de zijkanten één of meerdere ringen worden geplaatst. De poster blijft daardoor ook bij wind mooi op zijn plaats .

Om de poster zelf op een houten frame te spannen is er de optie geen afwerking. De zichtmaat van het ‘tuinschilderij’ zal dan een aantal centimeters kleiner worden dan de gekozen maat van de tuinposter. Wanneer aanpassing van de afbee